SOLATUBE

Altec lichtstraten is gespecialiceerd in lichtdoorlatende constructies voor lichtkoepels, lichtstraten, solatube, lichtwanden, carports, luifels, etc.

Solatube als lichtkoepel

​​

Omschrijving

Daglicht op elke plek onder het dak. Daar zorgt het Solatube daglichtsysteem voor. De Solatube vangt het buitenlicht op met een koepel en transporteert het daglicht via een reflecterende buis de gewenste ruimte in.

 

De perfecte afdichting van de Solatubes zorgt voor zeer hoge isolatiewaardes waardoor er minder warmteverlies is in de winter en minder warmtetoename in de zomer.

 

Uitvoering

Het daglichtsysteem is snel in te bouwen en is vervolgens onderhoudsarm. De Solatube® beschikt over verschillende accessoiremogelijkheden zoals de combinatie met een verlichtingsarmatuur voor ’s avonds, een daglichtdimmer of een ventilatie-unit.

Solar Star als ventilatiesysteem

​​

Omschrijving

De Solar Star werkt op basis van zonne-energie. Door gebruik te maken van de zon kunnen ruimtes als zolders en vlieringen eenvoudig worden geventileerd. De zolder of vliering wordt voorzien van luchtaanvoer. 

Het Solar Star ventilatiesysteem verdrijft warmte en neutraliseert vocht. Op deze manier is de ruimte koel in de zomer en beschermt het tegen kou in de winter., Het resultaat is een comfortabelere binnenruimte én een lagere energierekening.

  • facebook
  • Twitter Clean
  • w-googleplus

© 2019 by

alteclichtstraten.nl

Adres

Storkstraat 53
3905 KX Veenendaal 

Telefonisch
T 0318 519818
M 06 51616951